top of page

CSA De Hoezekouter: “Schrijf je in voor een jaar vol verse groentjes”

CSA De Hoezekouter in Aalst heeft de inschrijvingen voor 2023 geopend. “Schrijf je in voor een jaar vol verse groenten”, zegt boer Dirk. Rutger Lievens 11-01-23, 13:42 Laatste update:11-01-23, 13:58

Op de zelfpluktuin vind je een zeer ruim aanbod aan seizoensgroenten het hele jaar rond. “Uiteraard mag je er geen tomaten of paprika verwachten in januari, maar wel in de zomermaanden. In de overdekte tunnels vind je in de wintermaanden postelein, kervel, veldsla, raapsteeltjes, paksoi, chinese kool,... Ook op het veld blijven behoorlijk wat groenten overwinteren zoals prei, diverse kolen en spruiten, pastinaak, wortelen, groenlof, schorseneren, bietjes, herfst-en winterradijzen en raapjes", zegt de boer. “Oogsten doe je op het moment dat jou het beste uitkomt. Het veld is permanent toegankelijk, ook ’s avonds en in het weekend. Groene vlaggetjes duiden aan welke groenten kunnen geoogst worden. Waar geen groene vlag te bespeuren valt, moet je best nog even wachten.”


Je aandeel is geldig van 1 april 2023 tot 31 maart 2024. Inschrijven kan via dit formulier. Meer op www.dehoezekouter.be.


Lees digitaal: https://www.hln.be/aalst/csa-de-hoezekouter-schrijf-je-in-voor-een-jaar-vol-verse-groentjes~acb55c15/

57 views0 comments

コメント


bottom of page